Electric has gone Audi

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

De Audi e-tron wordt geproduceerd in de CO2-neutrale Audi-fabriek in Brussel. De eerste leveringen in Europa staan voor begin 2019 gepland. De richtprijs voor de Audi e-tron in Nederland bedraagt € 84.100*.

De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km**

Maak een afspraak met de toekomst

Wilt u de nieuwe Audi e-tron alvast reserveren of heeft u vragen over deze auto?  Neem contact met ons op via 088-6077290  of u kunt onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom. Onze adviseurs staan van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00, op donderdag tot 20.00 en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 voor u klaar. Wij begroeten u graag. 

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?