Audi e-tron GT concept

Audi e-tron GT

concept

Arrow down Lees verder

Een mooi vooruitzicht:

Audi e-tron GT (Gran Turismo) concept

 

Twee jaar na de presentatie van de Audi e-tron GT concept is het bijna zover. In het voorjaar van 2021 zal de Audi e-tron GT in het Nederlandse straatbeeld verschijnen. Zoals een echte Gran Turismo betaamt is het model laag, breed en heeft het een lange wielbasis. De e-tron GT meet 4,96 meter in de lengte, 1,96 meter in de breedte en 1,38 meter in de hoogte. Zijn carrosserie is opgetrokken uit koolstofvezel, aluminium en staal.

De Audi e-tron GT concept is een directe link naar de nabije toekomst. Deze vierdeurs coupé met zijn lange wielbasis heeft de proporties van een klassieke Gran Turismo, overgoten met modern Audi-design. Ook de aandrijflijn is volledig toekomstbestendig en bovendien goed voor sportautoprestaties. Verder beschikt deze elektrische auto over de beroemde Audi quattro-vierwielaandrijving.

De Audi e-tron GT concept beschikt over indrukwekkende prestaties, denk hierbij aan 0-100 in slechts 3,3 seconden en een actieradius van 400km (WLTP).

Wij moeten helaas nog even geduld hebben want de Audi e-tron GT gaat in de loop van 2021 pas in productie, maar u zult het wel met ons eens zijn dat hij de moeite van het wachten waard is. Wat een prachtwagen!

Benieuwd, vragen of interesse? Neem contact met ons op. Het team van Audi Centrum Breda staat voor u klaar.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Neem dan direct contact met ons op.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA