e-tron

Audi e-tron GT

Pure sportiviteit en moderne luxe

Arrow down Lees verder

Stap nu over naar pure sportiviteit en moderne luxe. Ontdek volledig elektrische e-tron GT met een actieradius van 488 kilometer. Kies nu voor een e-tron GT uit voorraad en profiteer van €7.000,- extra inruilpremie. Staat uw gewenste samenstelling niet bij ons op voorraad? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen aan uw perfecte Audi e-tron GT. 

Bekijk onze voorraad  contact opnemen

 

  • Vooruitstrevend design, innovatieve aandrijflijn met quattro, bijzonder GT-karakter 
  • De gran turismo van nu: krachtige prestaties, ruime actieradius, korte laadtijden 
  • Nieuwe luxe: clean en connected interieur, duurzame bekledingsmaterialen

Met de e-tron GT en RS e-tron GT vindt Audi de gran turismo opnieuw uit. De vierdeurs coupés combineren een gestroomlijnd, elegant design met de kracht en efficiency van elektrische aandrijving. De innovatieve 800 Volt-technologie maakt het supersnel opladen van de 85 kWh-accu mogelijk. De Audi e-tron GT heeft een actieradius van maximaal 488 kilometer* (WLTP). Met de onthulling van het nieuwe model luidt Audi een belangrijk e-tron-jaar in, waarin tevens de elektrische Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron op korte termijn hun opwachting gaan maken.

Het design van de Audi e-tron GT en RS e-tron GT vindt zijn oorsprong in de Prologue concept car uit 2014 en de e-tron GT concept. De productieversie is 4,99 meter lang en 1,96 meter breed. De fraaie proporties van de gran turismo komen vooral op het conto van de lange wielbasis (2,90 m), grote spoorbreedte, ruim bemeten velgen (19-21 inch) en het lage silhouet (hoogte 1,41 m). De Cw-waarde van slechts 0,24 en actieve aerodynamische elementen als de elektronisch aangestuurde achterspoiler en luchtinlaten dragen bij aan een perfecte stroomlijn en daarmee aan het realiseren van een ruime actieradius. De uitgesproken vorm van de dorpels visualiseert de aanwezigheid van een krachtig accupakket. 

Voor de Audi e-tron GT zijn drie LED-verlichtingsvarianten leverbaar. Standaard zijn LED-koplampen met dynamische richtingaanwijzers. Daarnaast is Matrix LED-verlichting leverbaar, desgewenst zelfs in combinatie met Audi Laser Light, dat voor extra lichtopbrengst zorgt bij gebruik van grootlicht. 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en wij nemen contact met je op. 

Of schrijf je in voor de e-tron GT nieuwsbrief via: 

Schrijf je in 

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA