Audi e-tron

Audi e-tron

Electric has gone Audi

Arrow down Lees verder

Een echte Audi, maar dan volledig elektrisch. Dat is de Audi e-tron: een krachtige en ruime SUV met een perfecte wegligging dankzij de quattro vierwielaandrijving. Het MMI-systeem met touch response, virtual cockpit en talloze andere innovaties maken de e-tron in alle opzichten vooruitstrevend.

U kunt nu een pre-order plaatsen voor de nieuwe Audi e-tron 50 quattro Launch edition of direct een Audi e-tron 55 quattro configureren of uit voorraad bestellen. In beide gevallen kunt u nu nog profiteren van de lage bijtelling die geldt in 2019.

De Audi e-tron is leverbaar vanaf € 67.705 en € 861  netto bijtelling p.m.*

Lees snel verder en ontdek alles over de volledig elektrische auto van Audi. Heeft u interesse in een Audi e-tron of wilt u graag meer weten? Neem gerust contact op met onze Audi e-tron pro's

Onze Audi e-tron specialisten

Heeft u nog vragen over de Audi e-tron of interesse? Onze Audi e-tron specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. natuurlijk kunt u ook meteen een afspraak maken met een van onze e-tron specialisten. Zij adviseren u graag bij het samenstellen van uw e-tron. 

Neem direct contact met ons op via 076 – 2 003 650 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren