Q4

Audi Q4 e-tron & Q4 e-tron Sportback

Verwacht in 2021

Arrow down Lees verder

Audi Q4 e-tron concept

De Q4 e-tron concept blikt vooruit op het productiemodel dat dit voorjaar wordt verwacht. De concept auto is een volledig elektrische compacte vierdeurs SUV met een lengte van 4,59 m, een breedte van 1,90 m en een hoogte van 1.61 m.
Deze concept auto beschikt over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk. Mede dankzij quattro vierwielaandrijving duurt de acceleratie van 0-100 km/u in de Audi q4 e-tron concept slechts 6,3 seconden.
De elektromotoren worden gevoed door een grote batterij met een capaciteit van 82 kWh. Daarmee is een actieradius van ruim 450 km volgens de WLTP-norm mogelijk.

Binnenkort zal de productieversie van deze 100% elektrische Audi Q4 e-tron worden onthuld.
De Audi Q4 e-tron zal met twee verschillende accu's op de Nederlandse markt verschijnen en beschikbaar worden in vier aantrekkelijke Launch editions.

Hieronder vindt u reeds de uitrusting van de vier launch editions van de Audi Q4 e-tron*.
Indien uw meer informatie wilt over de Audi Q4 e-tron of over de launch editions klik dan op onderstaande "Blijf op de hoogte" button en vul het formulier in. Via Audi Centrum Breda kunt u dan meer informatie ontvangen over de Audi Q4 e-tron en de launch editions.

Audi Q4 Sportback e-tron
concept

Met de Q4 Sportback e-tron concept presenteert Audi de coupéversie van het Audi Q4 e-tron studiemodel. De twee compacte, elektrisch aangedreven SUV’s delen hun technische basis, maar hebben ieder een eigen karakter. Bovenal vormen ze een voorproefje van wat komen gaat: de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron verschijnen dit jaar op de markt.

Kopers van een compacte elektrisch aangedreven SUV kunnen bij Audi binnenkort kiezen voor ruimte en veelzijdigheid of de sportieve elegantie van een coupé. De Q4 e-tron concept is 4,60 m lang en 1,60 m hoog. De nieuwe Q4 Sportback e-tron concept is 1 cm langer en lager. De breedte (1,90 m) van beide modellen is identiek.

Wil je op de hoogte blijven van deze auto?

Laat dan je gegevens achter middels onderstaand formulier en een van onze verkoopadviseurs neemt contact met u op. 

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur