Audi A6 Limousine TFSI e

De Audi A6 Limousine TFSI e

in zijn tijd vooruit

Arrow down Lees verder

De Audi A6 Limousine TFSI e quattro

 

Als u op de rest wilt voorlopen, moet u uw eigen weg gaan. Met de Audi A6 Limousine TFSI e quattro lukt dat op indrukwekkende manier. Deze auto heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept, een comfortabel interieur en een atletisch design.

De plug-in hybride-aandrijving in cijfers

Systeemvermogen | 220 kW (299 pk)

Acceleratie | In 6,2 seconde van 0 naar 100 km/h

Systeemkoppel | 370 Nm (1600 - 4500 toeren)

U rijdt een Audi A6 Limousine TFSI e al vanaf € 69.625,-

Iedere vooruitgang heeft

een motor nodig – of twee

 

Dankzij de vooruitstrevende combinatie van een benzinemotor met een elektromotor voert efficiency in de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro de boventoon. De elektrische actieradius bedraagt – gemeten volgens de WLTP-methode – maximaal 53 kilometer. Het gemiddeld brandstofverbruik is 1,9–2,1 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik 17,4–17,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 43–47 g/km.

In combinatie met de krachtige 2.0 TFSI-motor heeft deze auto een systeemvermogen van 270 kW/367 pk en een systeemkoppel van 500 Nm. Deze power is goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,6 seconden en een topsnelheid van 250 km/h.

Toonaangevend,

overal waar u rijdt

 

MMI navigatie plus met MMI touch response, het beste infotainmentsysteem dat Audi te bieden heeft, is standaard. De menu’s werken gebruiksvriendelijk vanaf twee touchscreens en met spraaksturing. De toepassingen van Audi connect geven toegang tot onze digitale wereld. Eveneens standaard is de aantrekkelijke Audi virtual cockpit, een high-res digitaal instrumentarium dat alle belangrijke autoinformatie toont. Zo weet u precies hoe het is gesteld met de stroomvoorraad, de elektrische actieradius en andere waarden van de plug-in hybrideaandrijving.

Een atletisch en

dynamisch exterieur

 

De dynamische aandrijving van de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro komt ook in zijn design tot uiting. Dat blijkt uit de mooie balans in de lijnvoering, de optisch korte overhangen en de atletische carrosserievlakken. Het S line-exterieurpakket en optiekpakket zwart zijn standaard aanwezig, net zoals 19-inch wielen en rode remzadels. Ook de brede en laag in het front geplaatste singleframe-grille, de grote luchtinlaten in de voorbumper, de nadrukkelijk geaccentueerde spatborden, de boogvormige taillelijn en de prominente sideblades onderaan vallen op. De glanzend zwarte sierstrip tussen de achterlichten maakt de auto voor het oog nog breder. Letterlijk en figuurlijk een fraaie conclusie.

Beter zien en gezien worden

 

Ledachterlichten met dynamische knipperlichten zijn op de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro net zo goed standaard als matrix-ledkoplampen. Die laatste kunt u upgraden naar HD-matrix-ledkoplampen met dynamische knipperlichten. De HD-matrix-technologie werkt heel precies, zonder andere verkeersdeelnemers te verblinden. De dynamische knipperlichten vallen tijdens afslaan extra goed op.

Interesse?

Heeft u interesse in een Audi A6 Limousine TFSI e? Of wilt u meer weten over de aanschaf van een udi A6 Limousine TFSI e? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA