Audi A7 Sportback TFSI e quattro

De Audi A7 Sportback TFSI e quattro

Elegant en efficiënt

Arrow down Lees verder

Audi A7 Sportback TFSI e quattro.

 

De Audi A7 Sportback TFSI e quattro is een fraai gelijnd coupémodel uit het hogere segment met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving. Dankzij de efficiënte elektromotor en een lithium-ionaccu kan deze auto lokaal emissievrij rijden. Met zijn elegante design krijgt hij veel aandacht van omstanders. In het interieur geniet u van veel comfort en uitgebreide infotainmentvoorzieningen.

De plug-in hybride-aandrijving in cijfers

Systeemvermogen | 220 kW (299 pk)

Acceleratie | In 6,3 seconde van 0 naar 100 km/h

Elektrische actieradius | 40 km

U rijdt een Audi A7 Sportback TFSI e quattro al vanaf € 78.130,-

Een innovatieve aandrijving

 

Benut het beste van twee aandrijfconcepten. Dankzij de in de transmissie geïntegreerde elektromotor komt u met de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro een heel eind op stroom: 40 kilometer. Het gemiddeld brandstofverbruik bedraagt 1,9–2,1 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik 17,5–18,1 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 44–48 g/km. In combinatie met de krachtige tweeliter TFSI-motor heeft deze auto een systeemvermogen van 270 kW/367 pk, goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,7 seconden.

Een sportief, comfortabel en ruim interieur

 

Binnenin de Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro zijn enkele items uit het S line-pakket standaard aanwezig. Dat geldt bijvoorbeeld voor de sportstoelen voorin met S-logo’s. Die hebben grotere zijwangen en ondersteunen het lichaam op een prettige manier. De elektrisch in vier richtingen instelbare lendensteun volgt de contouren van uw rug. Met opties zoals de instelbare interieurverlichting (contourverlichting en ambient light) en de ionisator en parfumeur uit het Audi Premium Air Quality-pakket versterkt u de ambiance en het reisgenot. Wat u niet ziet, maar wel merkt, is de standaard aanwezige warmtepomp die restwarmte van beide motoren benut om het interieur op temperatuur te houden.

Interesse?

Heeft u interesse in een Audi A7 Sportback TFSI e? Of wilt u meer weten over de aanschaf van een Audi A7 Sportback TFSI e? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA