Audi A8 60 TFSI e

De Audi A8 60 TFSI e quattro

een efficiënte limousine

Arrow down Lees verder

De Audi A8 60 TFSI e quattro

 

De Audi A8 60 TFSI e quattro is een chique en luxueuze limousine met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving. Dankzij de elektromotor rijdt hij lokaal emissievrij en voor langere trajecten is er de krachtige benzinemotor. Dankzij de vele info- en entertainmentfuncties kunnen bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden hun digitale gewoontes in de auto voortzetten.

De plug-in hybride-aandrijving in cijfers

Systeemvermogen | 330 kW (449 pk)

Acceleratie | In 4,9 seconde van 0 naar 100 km/h

Systeemkoppel |  700 Nm (vanaf 1250 toeren)

U rijdt een Audi A8 60 TFSI e quattro al vanaf € 113.345,-

Een aandrijving met twee sterke kanten

 

Ons plug-in hybrideconcept in de Audi A8 60 TFSI e quattro biedt het beste uit twee werelden. Met de efficiënte elektromotor rijdt u lokaal emissievrij. Dankzij de elektrische actieradius van minstens 40 kilometer bij stadsgebruik zijn dagelijkse ritten veelal puur elektrisch af te leggen. De elektromotor en 3.0 V6 TFSI-motor leveren samen een systeemvermogen van 330 kW/449 pk, waarmee een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,9 seconden mogelijk is. De elektronisch begrensde topsnelheid bedraagt 250 km/h en puur elektrisch rijdend is een snelheid van 135 km/h mogelijk. De aandrijflijn is bijzonder stil en ook de standaard luchtvering levert een belangrijke bijdrage aan het rijcomfort. Het officiële gemiddeld brandstofverbruik komt uit op 2,5–2,6 l/100 km, het gemiddeld stroomverbruik op 20,8–21,1 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie op 57–60 g/km.

Een interieur als

een exclusieve lounge

 

Als u plaatsneemt in de Audi A8 60 TFSI e quattro merkt u direct dat alles in deze limousine draait om verblijfscomfort en een aangename ambiance. Profiteer bijvoorbeeld van de standaard pre-conditionering, waarmee het interieur voor vertrek is te koelen of verwarmen. U kunt de klimaatregeling heel eenvoudig met de myAudi-app instellen of meteen bedienen. Met de optionele 4-zone climate control zijn temperatuur en luchtstromen voor de achterinzittenden afzonderlijk te regelen. Een stof- en geurwerend interieurluchtfilter en de mogelijkheid om de settings te personaliseren, zijn inbegrepen. Ga zitten op de optionele, uitvoerig aanpasbare comfortstoelen. De zijwangen van zitting en leuning zijn pneumatisch instelbaar en ook verwarming en ventilatie in de stoel zijn mogelijk.

Interesse?

Heeft u interesse in een Audi A8 60 TFSI e quattro? Of wilt u meer weten over de aanschaf van een Audi A8 60 TFSI e quattro? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA