Audi A8 L 60 TFSI

De Audi A8 L 60 TFSI e quattro

luxueus, comfortabel en innovatief

Arrow down Lees verder

De Audi A8 L 60 TFSI e quattro

 

De Audi A8 L 60 TFSI e quattro is een 5,3 meter lange elegante limousine met een exclusief karakter. Hij is buitengewoon comfortabel, heeft een hoogstaande uitrusting en zit vol met digitale technieken. Bijzonder aan deze uitvoering is de innovatieve aandrijflijn met een efficiënte elektromotor en krachtige benzinemotor. Omdat het een plug-in hybride is, kan de accu met een kabel worden opgeladen, voor nog meer stille kilometers.

De plug-in hybride-aandrijving in cijfers

Systeemvermogen | 330 kW (449 pk)

Acceleratie | In 4,9 seconde van 0 naar 100 km/h

Systeemkoppel | 700 Nm (vanaf 1250 toeren)

U rijdt een Audi A8 L 60 TFSI e quattro al vanaf € 116.545,-

Een innovatieve en dynamische aandrijving

 

De Audi A8 L 60 TFSI e quattro is een plug-in hybride waarmee u volgens de WLTP-verbruiksnorm met volle accu de eerste 46 kilometer van uw reis volledig elektrisch kunt afleggen. Puur elektrisch rijdend is een topsnelheid van 135 km/h mogelijk. Voor de resterende kilometers tot aan de volgende laadsessie is er de 3.0 V6 TFSI-motor, die sportief voor de dag komt. Dankzij het systeemvermogen van 330 kW/449 pk is een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,9 seconden mogelijk. Dat neemt niet weg dat de rijervaring vooral sereen is. De aandrijflijn is bijzonder stil en de standaard luchtvering levert een belangrijke bijdrage aan het rijcomfort. De innovatieve aandrijflijn is goed voor een officieel gemiddeld brandstofverbruik van 2,5–2,7 l/100 km, een gemiddeld stroomverbruik van 20,9–21,2 kWh/100 km en een gemiddelde CO₂-emissie van 57–61 g/km.

Het interieur is een

kwestie van thuiskomen

 

Als u plaatsneemt in de Audi A8 L 60 TFSI e quattro merkt u direct dat alles in deze limousine draait om verblijfscomfort en een aangename ambiance. Het meubilair voor- en achterin is comfortabel en zorgt voor een goede lichaamsondersteuning. U bepaalt zelf welke stoelen er in uw auto komen. De comfortstoel doet zijn naam eer aan met onder meer pneumatisch instelbare zijwangen en naar wens in drie standen instelbare stoelventilatie en stoelmassage. De standaarduitrusting is van hoog niveau en omvat onder meer stoelverwarming voor- en achterin, een standkachel, bedieningspanelen die op zwart glas lijken en fraaie decoratielijsten.

Interesse?

Heeft u interesse in een Audi A8 L 60 TFSI e quattro of wilt u meer weten over de aanschaf van een Audi A8 L 60 TFSI e quattro? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA