Q5 TFSI e quattro

De Audi Q5 TFSI e quattro

Sterk, efficiënt en comfortabel

Arrow down Lees verder

De Audi Q5 55 TFSI e quattro

 

De plug-in hybride Audi Q5 TFSI e quattro heeft een gunstig normverbruik, rijdt sportief en stoot in de elektrische stand geen schadelijke stoffen uit. Hij combineert een benzinemotor met een elektromotor en biedt daarnaast het comfort en de praktische gebruiksmogelijkheden die u van een premium SUV kunt verwachten.

De plug-in hybride-aandrijving in cijfers

Systeemvermogen | 270 kW (367 pk)
Acceleratie | In 5,3 seconde van 0 naar 100 km/h
Elektrische actieradius | 40 km

U rijdt een Audi Q5 TFSI e quattro al vanaf € 65.840,-

Rijden op stroom en benzine

 

Onder de fraaie motorkap van de Audi Q5 55 TFSI e quattro ligt een 2.0 TFSI-motor die gezelschap heeft van een in de transmissie geïntegreerde elektromotor. In de elektrische stand kunt u volgens de officiële WLTP-meetnorm meer dan 40 kilometer afleggen, waardoor u vaak volledig emissievrij op de bestemming komt (uitgaande van het gebruik van groene stroom). Omdat het een parallelhybride is, profiteert u bovendien van het samenspel van beide motoren. Het systeemvermogen bedraagt maar liefst 270 kW/367 pk en de prestaties zijn dan ook indrukwekkend: van 0 naar 100 in slechts 5,3 seconden en een topsnelheid van 239 km/h.

Dynamisch en herkenbaar –
het exterieur

 

De Audi Q5 55 TFSI e quattro heeft bijzondere techniek in huis, maar past qua uitstraling naadloos tussen de andere Q5-uitvoeringen. De standaard 18-inch velgen in 5-arm-turbine-design zijn daar een bewijs voor. Toch heeft de Audi Q5 55 TFSI e quattro ook stijlelementen die hem onderscheiden van zijn broers en zussen met benzine- of dieselmotor. Zo heeft hij altijd diverse onderdelen van het S line exterieurpakket, zoals de speciale grille en het diffusoreffect in de achterbumper. Daarnaast is hij de enige Q5 met zowel links als rechts een tankklep: links voor de stroom, rechts voor de benzine.

Interesse?

Heeft u interesse in een Audi Q5 TFSI e? Of wilt u meer weten over de aanschaf van een Q5 TFSI e? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Audi Q5 TFSI e nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur