Dealerglass

FAQ's Page ruitenherstel

Arrow down Lees verder

* Wat zijn de kosten van ruitservice?

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering). Zo ben u verzekerd van originele onderdelen en montage volgens de strenge fabrieksvoorschriften, maar betaalt u  nooit te veel.

Bij het vervangen van een (voor)ruit zijn de kosten afhankelijk van het model waarin u rijdt. TB maakt graag een passend voorstel. Ook hiervoor bent u in veel gevallen verzekerd. Controleer of bespreek vooraf de polisvoorwaarden met uw adviseur bij TB

Waarom is het belangrijk om ruitschade bij uw Audi dealer te laten verhelpen?

Ruiten zijn een essentieel onderdeel van de kooiconstructie van uw Audi. Een sterretje dat uitgroeit tot een flinke barst heeft een negatief effect op de veiligheid van de kooiconstructie. Bij TB kennen we uw auto door en door. Bij sterreparatie maken de Audi experts alleen gebruik van originele onderdelen en originele kit. Bij ruitvervanging worden de veiligheidssystemen weer volgens fabrieksspecificaties gekalibreerd. Zo zorgen de Audi experts van TB ervoor dat u bij ruitschade kunt blijven vertrouwen op de veiligheid van uw auto.

Wat is Dealerglass?

Dealerglass is een organisatie die zekerheid biedt dat uw ruitschade bij een vakkundige Audi dealer (zoals TB) hersteld wordt. Om bij TB terecht te kunnen, heeft Dealerglass afspraken gemaakt met verzekerings- en leasemaatschappijen. 

Waarom is het verstandig om een sterretje in een ruit zo snel mogelijk te verhelpen?

Een sterretje kan onverwachts doorgroeien tot een flinke barst. In dat geval moet de gehele ruit worden vervangen. Om hoge kosten te voorkomen schakelt u tijdig een expert in voor ruitschade bij Audi Centrum Breda & Roosendaal