Financiering

Financiering & verzekering

Welke mogelijkheden zijn er?

Arrow down Lees verder

Financiering

Kies voor Financial Lease en u profiteert van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van deze vorm van financiering is de toekomstige inruilwaarde van uw Audi.

De basis van het contract is de toekomstige inruilwaarde van uw Audi. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Audi Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Scherpe tarieven dankzij hoge restwaarde
  • Altijd vaste maandlasten 
  • Speciale autofinanciering 
  • Gemakkelijk en snel geregeld via de Audi dealer

 

Verzekering

Met de Audi Autoverzekering weet u één ding zeker. U gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Audi vinden we schade namelijk al vervelend genoeg voor u. Met de speciale Audi Autoverzekering bent u daarom verzekerd van een aantal unieke voordelen. Die zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór uw schade .

Aankoopwaarde regeling tot zelfs 5 jaar
De all risk Audi Autoverzekering biedt u standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijdt u dankzij deze regeling gewoon weg in een Audi van hetzelfde type en dezelfde uitvoering.

Unieke extra premiebescherming
Bij een eenzijdige schade betaalt u bij andere verzekeraars zowel meer WA- als casco premie in de jaren daarop. Dat vinden wij niet eerlijk. Bij ons betaalt u in dat geval alleen méér casco premie en blijft de WA premie gelijk.

Bereken direct je premie

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij nemen graag contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?