Audi Centrum Breda navigatie

Navigatie-update voor € 99,-

in combinatie met een onderhoudsbeurt

Arrow down Lees verder

Met de installatie van de meest recente navigatie-update, bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor uw navigatiesysteem. Niet alleen een actuele update van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Het Europese wegennetwerk verandert continu. Dus ook de weg van uw huis naar uw vakantie. Bij een goede voorbereiding op uw vakantie hoort dus zeker een update van uw Audi-navigatiesysteem. Zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een update van de navigatiekaart worden recente ‘points of interest’ in het navigatiesysteem geladen. Dat zijn alle interessante en handige locaties langs de route. Denk aan hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen en nog veel meer.

Wanneer u nu een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud combineert met een navigatie update betaalt u slechts € 99,- voor de update. Een losse update kost nu € 199,-.

Dit aanbod geldt t/m 31 december 2017.

Plan hieronder direct een afspraak in.