Audi A5

Dennis Janssen

Audi A5 nu ook als 35 TFSI met mild hybrid-technologie

Arrow down Lees verder
  • Nieuwe 2.0 TFSI mild hybrid met 110 kW/150 pk: efficiënt en bereikbaar 
  • Nieuwe krachtbron beschikbaar voor A5 Sportback, Coupé en Cabriolet
  • Drie uitrustingsniveaus, 7-traps S tronic-transmissie altijd standaard

Audi breidt het aanbod van mild hybrid-motoren voor de A5-reeks verder uit met een nieuwe instapversie. De A5 Sportback, Coupé en Cabriolet zijn nu ook leverbaar met een 110 kW/150 pk sterke 2.0 TFSI. Daarmee wordt de unieke combinatie van stijl en efficiënte hightech bereikbaarder dan ooit: de nieuwe Audi A5 35 TFSI is als Sportback Pro Line al leverbaar vanaf € 47.490*.

De 12V mild hybrid-technologie van de 2.0 TFSI, die in de Audi A4 al leverbaar is, biedt diverse voordelen. Ze zorgt om te beginnen voor een verlaging van het brandstofverbruik van maximaal 0,4 l/100 km. Het gemiddelde verbruik van de A5 Sportback 35 TFSI komt bijvoorbeeld uit op 6,2 l/100 km (CO2: 140-162 g/km)**. Ook draagt de mild hybrid-technologie bij aan snelle en soepele herstarts van het start/stop-systeem. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Dennis Janssen

Dennis Janssen

Salesmanager

Bij mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ik heb een oog voor detail en door middel van persoonlijke gesprekken kijk ik graag samen met u naar uw wensen. Ik heet u van harte welkom in onze showroom!