Audi A6 Limousine

Dennis Janssen

Audi A6 Limousine nu in de showroom

Arrow down Lees verder

Bezoek onze showroom!

 

Een stijlvolle auto met een elegant design. Met een sportieve inborst en veel aandacht voor efficiency. Die toonaangevende innovaties combineert met de sublieme Audi afwerking. De vooruitgang is in elke lijn zichtbaar. De Audi A6 Limousine is een statement in het zakelijk verkeer. De snelste upgrade naar businessclass. En dynamischer dan ooit. Voor een onovertroffen rijbeleving.

De nieuwe Audi A6 Limousine staat nu bij ons in de showroom. We hebben een Audi A6 3.0 diesel beschikbaar voor een proefrit,dus kom snel een keer langs of vraag direct een proefrit aan via onderstaand formulier. 

Audi A6 Limousine

Een helder statement.
Vanuit elk perspectief.

 

Aan de voorkant is het progressieve karakter van de A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de bredere Singleframe, de luchtinlaten in de voorbumper met sportieve chroomspijlen en de slanke koplampen. De scherper getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst. De coupélijn van het dak loopt elegant over in een driedimensionaal gevormde achterzijde met karakteristieke chroomstrip in aluminiumkleur.

Optimaal bedieningscomfort.

 

MMI navigatie plus met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Met het bovenste scherm bedient u het infotainment en de navigatie. Het onderste scherm is er voor tekstinvoer, klimaatregeling en diverse comfortfuncties.

Audi A6 Limousine interieur

De A6 loopt altijd een generatie voor.
Nu al voor de achtste keer.

 

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid en comfort. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. Omdat we passie hebben voor auto’s. De achtste generatie van de A6 Limousine bewijst het.

Audi A6 Limousine

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Audi A6 Limousine of een proefrit maken? Neem contact met ons op via 088 - 607 77 77 (WhatsApp: 06-29535421), vul onderstaand formulier in of kom langs in onze showroom.

Graag tot snel!

Volledige naam
Dennis Janssen

Dennis Janssen

Verkoopadviseur

Bij mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ik heb een oog voor detail en door middel van persoonlijke gesprekken kijk ik graag samen met u naar uw wensen. Ik heet u van harte welkom in onze showroom!