Audi e-tron

Dennis Janssen

Audi e-tron

Arrow down Lees verder

Electric has gone Audi

 

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

De Audi e-tron wordt geproduceerd in de CO2-neutrale Audi-fabriek in Brussel. De eerste leveringen in Europa staan voor begin 2019 gepland. De richtprijs voor de Audi e-tron in Nederland bedraagt € 84.100*.

De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km**

Maak een afspraak met de toekomst

Wilt u deze nieuwe e-tron in levende lijven ontdekken? Meldt uzelf aan en ontdek hem tijdens onze exclusieve preview op 20 oktober. Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u alles over dit model te vertellen.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Dennis Janssen

Dennis Janssen

Verkoopadviseur

Bij mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ik heb een oog voor detail en door middel van persoonlijke gesprekken kijk ik graag samen met u naar uw wensen. Ik heet u van harte welkom in onze showroom!