E-tron

Dirk-Jan Visser

Audi e-tron nu vanaf €280 bijtelling

Arrow down Lees verder

Buitenkans.
Rij nu Audi e-tron vanaf € 280,- bijtelling p.m.*
 

Stap dit jaar nog in de vooruitstrevende en volledig elektrische Audi e-tron en profiteer tot 5 jaar lang van een gunstige netto bijtelling vanaf € 280 per maand*.

Een buitenkans, exclusief voor snelle beslissers. De Audi e-tron bewijst in alle opzichten waar Audi als merk voor staat: kwaliteit, afwerking, design en de service zoals u dit mag verwachten.

Geen lange wachttijden en een persoonlijke service. Met onze experts en moderne werkplaats staan wij elke dag voor u klaar zodat u nog maar één ding hoeft te doen:

genieten. ELECTRIC HAS GONE AUDI.

* Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2019.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze actie of heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op via 076 – 2 003 650 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Dirk-Jan Visser

Dirk-Jan Visser

Verkoopadviseur