Audi E-tron quattro concept

Marco van der Schaaf

Audi E-tron quattro concept

Arrow down Lees verder

De eerste volledig elektrische Audi.

 

Een volledig elektrisch productiemodel van Audi is binnenkort geen toekomstmuziek meer, maar werkelijkheid! De Audi e-tron quattro concept debuteerde in 2015 op de IAA-autoshow in Frankfurt. Het is een concrete vooruitblik op een volledig elektrische sportieve SUV uit het hogere segment. Een treffend bewijs dat Audi alternatieve aandrijving fraai verpakt in een sportief en modern design. Vanaf eind 2018 staat de Audi e-tron – die CO2-neutraal geproduceerd gaat worden in Audi’s fabriek in Brussel – bij de Nederlandse dealers. Begin 2019 wordt hij in Nederland leverbaar. Hieronder vindt u alle specificaties van de Audi e-tron en de link om de e-tron te reserveren. 

Eind 2018 zal de Audi e-tron te bestellen zijn. Door nu te reserveren, kunt u straks als een van de eersten de e-tron daadwerkelijk bestellen en configureren! Vul uw contactgegevens in op https://e-tron.audi.nl/reserveren/  , dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! 

Let op: wanneer u de e-tron wil reserveren, moet u een aanbetaling van €2.000,- voldoen om op de lijst te staan. Deze prijs wordt in mindering gebracht bij de aankoop van de auto. 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 088 - 607 77 77 (WhatsApp: 06 - 52645100) of kom langs in onze showroom.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, dus ook op zondag.
Graag tot snel!

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?