Audi Life Time Service

Audi Lifetime Service

Arrow down Lees verder

Bent u in bezit van een Audi van 5 jaar of ouder en wilt u extra voordelig onderhoud? Dat kan!  

Met Audi Lifetime Service ontvangt u nu 15% korting op onderhoud, remmen en riemen. Daarnaast biedt Audi Lifetime Service 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp en gebruik van Originele Audi onderdelen en wordt altijd aan het voertuig gewerkt door gekwalificeerde Audi specialisten. Zo profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud, maar ook van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan direct contact met ons op middels onderstaand formulier. We streven er naar om binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur

Disclaimer:

Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard).

De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine).

Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service.

Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.