audi_lifetime

Audi Lifetime Service

Arrow down Lees verder

Een leven lang in topconditie

Als Audi rijder bent u gewend om zorgeloos te genieten van uw auto. Met Audi Lifetime Service garanderen wij dat u dit kunt blijven doen, ook als uw Audi 5 jaar of ouder is. Tegen extra voordelige tarieven zorgen we namelijk dat uw Audi een leven lang in topconditie blijft. Standaard krijgt u al 15% voordeel op het onderhoud, de remmen en riemen. Daarnaast profiteert u, net als bij een nieuwe Audi, van de  unieke expertise van onze service adviseurs, de garanties én Audi Pechhulp in vrijwel heel Europa.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan direct contact met ons op middels onderstaand formulier. We streven er naar om binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA

Disclaimer:Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard).De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine).Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service.Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.