Bovag lidmaatschap

Dennis Janssen

BOVAG lidmaatschap

Arrow down Lees verder

Sinds 13 februari zijn wij weer officieel lid van de BOVAG. 

De BOVAG heeft het onderstaand persbericht geplaatst:

BOVAG heet dealerbedrijf Van Tilburg-Bastianen welkom thuis

Van Tilburg-Bastianen, de grote truck- en autodealer uit het Zuiden van het land, is bij BOVAG terug als lid. Afgelopen woensdag, op de dag dat het familiebedrijf 85 jaar bestond, werd het nieuwe BOVAG-schild ceremonieel overhandigd.

Branchemanager BOVAG Truckdealers Aad Verkade overhandigde ter gelegenheid van het jubileum bloemen en een nieuw BOVAG-schild aan Mac Bastianen en zijn dochter Anne-Marie. Zij vertegenwoordigen de tweede en derde generatie in het familiebedrijf. Verkade: “BOVAG is heel blij dat van Tilburg-Bastianen weer lid is van de club. Zo’n mooi dealerbedrijf hoort gewoon bij BOVAG thuis. Bij het schild zat daarom ook een bos bloemen met een ‘welkom thuis’-kaartje eraan.”

De BOVAG-afdelingen Truckdealers en Autodealers hebben met de terugkomst van Van Tilburg-Bastianen nu weer honderd procent marktdekking. 

Meer over het 85-jarige familiebedrijf dat onder andere dealerschappen van DAF, Volkswagen, Audi en Seat heeft, leest u in de BOVAGkrant van eind maart.

Dennis Janssen

Dennis Janssen

Salesmanager

Bij mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ik heb een oog voor detail en door middel van persoonlijke gesprekken kijk ik graag samen met u naar uw wensen. Ik heet u van harte welkom in onze showroom!