A6

Sander Tollenaar

De Audi A6 e-tron van morgen

Arrow down Lees verder

De Audi A6-familie wordt volledig elektrisch. Hoe dat eruit kan zien, toont de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept. De volledig elektrische Audi A6 Avant e-tron concept is de nieuwe voorbode van de toekomstige, dan elektrisch aangedreven Audi A6-familie. Vergeleken met de Sportback-uitvoering Audi A6 e-tron concept uit 2021 legt het nu gepresenteerde concept, zoals de naam Avant al aangeeft, de nadruk meer op elegant praktisch gebruiksgemak.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de nieuwe Audi A6 e-tron. Meld uzelf aan via de button hieronder.

Aanmelden

Uiteraard is er in de range van modellen op basis van het PPE-platform ook ruimte voor quattro vierwielaandrijving. Bij deze modellen beschikken de voor- en achteras over een eigen elektromotor. De basismodellen in de range hebben achterwielaandrijving. Deze zijn gericht op optimale efficiency en een maximale actieradius. Desondanks is zelfs een basisversie al in staat om de acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 7 seconden te volbrengen. De high-performance topmodellen duiken zelfs onder de vier seconden. De A6 Avant e-tron concept heeft electric quattro vierwielaandrijving. Het systeemvermogen bedraagt 350 kW en het maximale koppel 800 Nm. Het studiemodel beschikt over Audi luchtvering met actieve demping. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de nieuwe Audi A6 e-tron. Meld uzelf aan via de button hieronder.

Aanmelden

 

De informatie op deze pagina was actueel op de datum van publicatie (19-03-2024). Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat ons vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Sander Tollenaar

Sander Tollenaar

Verkoopleider