Nieuwe Audi Q7

Dirk-Jan Visser

De vernieuwde Audi Q7

Arrow down Lees verder

Vernieuwde Audi Q7: top-SUV van Audi nu te bestellen

 

De vernieuwde vijf- of zevenzits Audi Q7 is nu te bestellen. De grote SUV van Audi is op alle fronten verder verfijnd. Hij heeft een vernieuwd design en alle motoren zijn uitgevoerd met een 48V elektrisch systeem en mild-hybrid technologie. Het digitale bedieningsconcept tilt gebruiksgemak naar een nieuw, nog hoger niveau. De vernieuwde Audi Q7 is leverbaar vanaf € 90.680*.

In het uiterlijk van de vernieuwde Audi Q7 komt het Audi design-DNA duidelijk naar voren. Dat begint met de nieuwe Singleframe-grille, maar het geldt ook voor hightech elementen als de scherp gesneden LED-koplampen. HD matrix LED-koplampen met Audi laser light zijn nu overigens optioneel beschikbaar. Nieuw in het achteraanzicht zijn de ‘verbonden’ achterlichtunits.

De Audi Q7 heeft een 48V elektrisch systeem. Alle modellen kunnen hierdoor gebruikmaken van brandstofbesparende, mild-hybrid technologie. Het digitale bedieningsconcept met veel online mogelijkheden blinkt uit in gebruiksgemak. Zo is de Q7 met de stem te bedienen (natural voice control). Vele (nieuwe) assistentiesystemen verhogen het comfort- en veiligheidsniveau.

De Audi Q7 Pro Line S zet nadrukkelijk in op sportiviteit. 19 inch lichtmetalen velgen, adaptieve luchtvering sport, elektrisch verstelbare sportstoelen vóór, lederen/alcantara bekleding, de parkeerhulp plus en het ambiente lichtpakket zijn standaard op deze uitvoering. 

De Audi SQ7, het sportieve topmodel van de reeks, is herkenbaar aan specifieke stylingdetails als 20 inch lichtmetalen velgen en buitenspiegels in aluminiumoptiek.

Uiteraard biedt de vernieuwde Audi Q7 volop mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Zo zijn er diverse exterieurstylingpakketten, hoogwaardige interieuruitvoeringen van Audi exclusive en vele individuele opties. 

De vernieuwde Audi Q7 is leverbaar vanaf € 90.680*. De complete prijslijst, inclusief een uitgebreid overzicht van de personaliseringsmogelijkheden, is hier te vinden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vernieuwde Audi Q7 of heeft u interesse? Neem direct contact met ons op via 076 – 2 003 650 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Dirk-Jan Visser

Dirk-Jan Visser

Verkoopadviseur