a3 limousine

Dirk-Jan Visser

Nieuwe Audi A3 Limousine: next level in design en technologie

Arrow down Lees verder
  • Krachtige en sportieve looks met coupé-daklijn 
  • Digitaal en connected voor nog meer comfort en gebruiksgemak 
  • Aantrekkelijke Business edition met complete uitrusting

De Audi A3 Limousine groeit door naar het volgende level. Met zijn vooruitstrevende design, inclusief coupé-achtige daklijn oogt hij dynamischer dan ooit en daarbij biedt hij meer binnenruimte. De A3 Limousine is bovendien voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van infotainment, connectiviteit en assistentiesystemen.

 

Digitaal

De nieuwe Audi A3 Limousine heeft een digitaal instrumentenpaneel en een centraal geplaatst 10,1 inch touchdisplay. Deze laatste herkent met de hand geschreven letters, is ook te bedienen met de stem en geeft akoestische feedback. Het instrumentenpaneel is te bedienen via het multifunctionele stuur. De Audi virtual cockpit plus (12,3 inch) en een head-up display. zijn optioneel. 

Bekijk de huidige generatie A3 Limousine

Veiligheid voor iedereen

Voor de veiligheid is de A3 Limousine standaard voorzien van lane departure warning en Audi pre sense front, dat ongevallen helpt voorkomen. Optioneel leverbaar zijn lane change- en exit-waarschuwingen en de crosstraffic- en parkeerassistentiesystemen. De Adaptive cruise assist (optie) zorgt ervoor dat de A3 Limousine automatisch een veilige afstand tot voorliggers aanhoudt en daarbij tussen de wegmarkeringen blijft.

Het gamma

Bij de marktintroductie is de A3 limousine er direct als 35 TFSI (110 kW/150 pk) met zeventraps automatische S tronic-transmissie. Voor maximale efficiency maakt de 1.5 TFSI gebruik van cilinderuitschakeling (CoD) en 48V mild hybrid-technologie. Ook de A3 Limousine 35 TDI (110 kW/150 pk) met de S tronic-transmissie is direct leverbaar. Het gamma wordt snel uitgebreid met de A3 Limousine 30 TDI (85 kW/115 pk) en 30 TFSI (81 kW/110 pk). Beide modellen hebben een handgeschakelde versnellingsbak. Hierna volgen nog meer motor/transmissievarianten en modellen met quattro vierwielaandrijving. 

In Nederland is de A3 Limousine om te beginnen leverbaar in Pro Line uitvoering. Daarnaast is er de A3 Limousine Business edition, die standaard extra beschikt over onder meer het advanced exterieur, sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, de Audi virtual cockpit, de Audi smartphone interface, aluminium raamlijsten, Full LED koplampen, LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en 17 inch lichtmetalen velgen.

De Audi A3 Limousine 30 TFSI is in Pro Line- en Business edition-uitvoering leverbaar vanaf € 34.900* en A3 Limousine 35 TFSI S tronic vanaf € 38.450*. De A3 Limousine 35 TDI S tronic Pro Line en Business edition zijn er vanaf € 44.910*. De complete prijslijst is hier te vinden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Audi A3 Limousine? 

Laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Dirk-Jan Visser

Dirk-Jan Visser

Verkoopadviseur