Nieuwe Audi A6 Avant

Dirk-Jan Visser

Nieuwe Audi A6 Avant

Arrow down Lees verder

Nieuwe Audi A6 Avant

Elegantie met inhoud

 

De nieuwe Audi A6 Avant combineert een sportief uiterlijk met uitstekende dagelijkse bruikbaarheid. De achterzijde is opvallend gestileerd, maar herbergt desondanks een enorme bagageruimte. Standaard is de Audi A6 Avant uitgerust met een mild hybrid-systeem dat garant staat voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. 

De Avant-modellen van Audi hebben op designgebied een reputatie hoog te houden. De kersverse A6 Avant doet dat met verve. Het model is 4,94 meter lang, 1,89 meter breed, 1,47 meter hoog, en straalt aan alle kanten elegantie, sportiviteit en verfijning uit. Geprononceerde schouders, een aflopende daklijn en lage achterruit vormen mede de ingrediënten voor de stijlvolle looks.

 

Bijna alle functies van de nieuwe A6 Avant worden aangestuurd via de twee schermen van het MMI-systeem. Het bovenste display (10,1 inch groot als de Audi is uitgerust met MMI navigation plus) wordt gebruikt voor navigatie en infotainment, terwijl het 8,6 inch grote exemplaar daaronder is bedoeld voor de climate control en andere comfortfuncties. Wanneer u MMI navigation plus bestelt, krijgt u ook de beschikking over de volledig digitale Audi virtual cockpit, die zich laat bedienen met multifunctionele knoppen op het stuurwiel.

De nieuwe Audi A6 Avant is vanaf juni te bestellen. Prijzen worden in de aanloop van de marktintroductie bekendgemaakt.

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe Audi A6 Avant? Neem telefonisch contact met ons op via 088-6077290 via (WhatsApp: 06-52645100) of u kunt onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Dirk-Jan Visser

Dirk-Jan Visser

Verkoopadviseur