nieuwe A4 allroad quattro

Dennis Janssen

Prijs bekend | Nieuwe A4 allroad quattro

Arrow down Lees verder

De nieuwe A4 allroad quattro komt medio oktober naar Nederland. Met zijn intelligente vierwielaandrijving, extra bodemvrijheid, en krachtige benzine- en dieselmotoren is de stoer gelijnde alleskunner overal in zijn element.

De nieuwe A4 allroad quattro heeft met zijn 35 mm verhoogde onderstel, 17-inch 15-spaaks wielen en specifieke kunststof stylingdetails een extra avontuurlijk voorkomen. Hij combineert een hoogwaardig comfort met goede offroad eigenschappen, dankzij zijn intelligente quattro vierwielaandrijving en een uniek allroad onderstel.

De Audi A4 allroad quattro is per direct te te bestellen. De vanafprijs van de 45 TFSI is € 70.040* en van de 45 TDI € 77.225*.

Meer weten?

Heeft u interesse in een Audi A4 allroad quattro of heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op via 076 – 2 003 650 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Dennis Janssen

Dennis Janssen

Salesmanager

Bij mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ik heb een oog voor detail en door middel van persoonlijke gesprekken kijk ik graag samen met u naar uw wensen. Ik heet u van harte welkom in onze showroom!