Private lease

Dennis Janssen

Private lease actie

Arrow down Lees verder

U rijdt al een Audi vanaf € 345,- per maand

 

Met Audi Private Lease rijdt u een nieuwe Audi én geniet u van vele voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand, waar onder andere wegenbelasting, all risk verzekering, internationale pechhulp, reparaties en service bij inbegrepen zijn.

Het rijden in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand is ideaal voor jong en oud. Stapt u nu in een private lease auto, dan profiteert u tot eind november van extreem lage maandprijzen!. Een nieuwe Audi was nog nooit zó dichtbij... 

Ontdek private lease 

Een aantal belangrijke zaken op een rij:

  • U rijdt in een nieuwe auto, zonder dat u een groot geldbedrag kwijt bent.
  • Ruilt u uw huidige auto in? Dan ontvangt u de inruilwaarde van uw auto cash op uw rekening.

  • U rijdt zorgeloos, dus u hoeft u niet druk te maken over reparaties en onderhoud. Dit is allemaal inclusief.

  • Staat u op het punt om een huis te kopen? Houd er dan rekening mee dat de bank 65% van het maandelijkse leasebedrag in mindering brengt op de maximale maandelijkse woonlasten.

Interesse?

Wilt u meer weten over private lease? Neem direct contact met ons op via 076 – 2 003 650 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Dennis Janssen

Dennis Janssen

Salesmanager

Bij mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ik heb een oog voor detail en door middel van persoonlijke gesprekken kijk ik graag samen met u naar uw wensen. Ik heet u van harte welkom in onze showroom!