Huwelijkscampagne

Dennis Janssen

Profiteer van onze huwelijkscadeaus

Arrow down Lees verder

Just married... daarom trakteren wij!

 

In de maand december strooien niet alleen Sinterklaas en de Kerstman met cadeaus, ook bij Audi Centrum Breda profiteer je van hoge kortingen!

Op 11 november zijn we in het huwelijksbootje gestapt met Auto Borchwerf en daar zijn we trots op. Om dit te vieren strooien wij met korting, heel veel korting, speciaal voor onze klanten.

Zo hebben we diverse aantrekkelijke kortingsacties op Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Audi modellen! 

Wacht niet langer...

LET OP!  Deze spectaculaire acties zijn alléén geldig in de maand december, zolang de voorraad strekt! Dus wacht niet langer en kom direct langs in onze showroom of neem direct contact op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze huwelijksacties? Neem direct contact met ons op via 076 – 2 003 650 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook eenvoudig een WhatsApp berichtje sturen naar 06 - 55 72 54 28. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur per WhatsApp te bereiken.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Dennis Janssen

Dennis Janssen

Salesmanager

Bij mij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ik heb een oog voor detail en door middel van persoonlijke gesprekken kijk ik graag samen met u naar uw wensen. Ik heet u van harte welkom in onze showroom!