Audi A1 Headerfoto

Yoni Lammens

Scherpe private lease tarieven

Arrow down Lees verder

Een nieuwe Audi was nog nooit zó dichtbij

 

Heeft u al eens aan Private lease gedacht? 
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is dus voor ons. Zo zijn er voor u nooit onverwachte kosten en weet u exact waar u maandelijks aan toe bent!

Sla snel uw slag want u profiteert nu van extra scherpe tarieven!

 

Welke kosten zijn inbegrepen in het maandbedrag? 
Audi Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld de meer dan vooraf afgesproken gereden kilometers.

 

 

Audi private lease

Nu extra scherpe tarieven!
 

Interesse?

Kom deze week nog langs in onze showroom en ontdek alle modellen en voordelen van Private Lease. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Direct contact opnemen kan ook! Dit kan per e-mail (info@audicentrumbreda.nl), telefonisch (076-2003650), via WhatsApp (06-52608090) of u kan onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Yoni Lammens

Yoni Lammens

Salesmanager Audi