Audi Centrum Breda A3

Private Lease

Hoe werkt Private Lease?

Arrow down Lees verder

Private lease, dé trend van dit moment

 

Private lease, u hoort het momenteel op de radio, u ziet het op TV en ongetwijfeld bent u ermee bekend via uw vrienden of familie. Private lease is enorm populair op dit moment. En dat is natuurlijk niet zomaar. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van private lease en rijden onbezorgd in een gloednieuwe auto, zonder daarvoor het spaargeld in te moeten zetten. Dat is interessant.

Met Private Lease rijdt u altijd in een nieuwe auto naar wens. Elke dag bent u verzekerd van enorm veel gemak, voor een scherp all-in vast maandbedrag. Alle kosten en dus zorgen nemen wij 100% voor u uit handen: afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, (inter)nationale pech onderweg-hulpdienst en BTW. Natuurlijk betaalt u zelf wel de brandstof, boetes, tol, wasbeurten en je eigen risico-deel bij niet te verhalen schade. Na uw contractperiode kunt u uw auto eenvoudig weer inleveren.

Na afloop van uw contract weer onbezorgd in een gloednieuwe auto verder rijden? Dat kan natuurlijk en is super snel geregeld!

Benieuwd naar de actuele private lease prijzen?

Wat als uw financiële situatie verandert?

 

Vanaf 1 januari 2017 kunnen nieuwe private-leaseklanten de overeenkomst kosteloos beëindigen als door inkomensachteruitgang het leasetarief niet langer betaald kan worden.

Voorwaarden kosteloos vroegtijdig opzeggen:

  • Werkloosheid buiten de schuld van de klant
  • Arbeidsongeschiktheid van 80% of hoger
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Overlijden van de eerste contractant

Let op: De overeenkomst moet binnen drie maanden, na ingang van een van de bovengenoemde oorzaken opgezegd zijn.

Bij kosteloos vroegtijdig beëindigen blijven de volgende voorwaarden wel gelden:

  • Verrekenen van meerkilometers
  • In rekening brengen van eigenrisicobedragen voor inleverschaden

Wilt u meer weten over de dienstverlening en werkwijze van Pon Financial Services? U kunt alle details lezen in de dienstenwijzer Financiering en Verzekering

Bekijk hier de dienstenwijzer

Wilt u meer informatie over private lease of wilt u weten of dit voor u een optie is? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of kijk op onze FAQ waar u de meest gestelde vragen terug kunt vinden. Bellen kan natuurlijk ook via 076-8000000

Wij nemen graag contact met u op

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA