A3

Audi A3 Sportback

Veiligheid, comfort en luxe

Arrow down Lees verder

De Audi A3 Sportback

De vijfdeurs A3 Sportback is herkenbaar A3, maar helemaal volgens de maatstaven van vandaag én morgen. De standaard LED-koplampen benadrukken direct het hightech karakter, terwijl de optionele, geavanceerde Matrix LED-verlichting het frontdesign van de nieuwe A3 Sportback helemaal af maakt. Het interieur is vooruitstrevend qua design, en is volledig ingericht op het comfort en welzijn van bestuurder en inzittenden. Een voorbeeld is de combinatie van een digitaal instrumentenpaneel en een centraal 10,1 inch touchscreen voor de bediening van vele functies, desgewenst eenvoudig via stembediening of geschreven opdrachten. Het menu werkt volledig intuïtief, als dat van een smartphone. De slimme navigatie herkent de voorkeuren van zijn berijder en maakt navigeren nog eenvoudiger en prettiger.

Zelf ervaren hoe het is om in een A3 Sportback te rijden?

Vraag vandaag nog uw proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Digitale informatiebronnen

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Vink de opties ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head up-display aan en de Audi A3 Sportback voorziet u van nog meer informatie. Ook aan de oren hebben we gedacht, in de vorm van zes luidsprekers, het Audi sound system of het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound.

Interesse?

Heeft u interesse in een Audi A3 Sportback? Of wilt u meer weten over de aanschaf van een A3 Sportback? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe Audi A3 nog aantrekkelijker maakt.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur
CAPTCHA