Audi A8

Audi A8

Welkom in de toekomst

Arrow down Lees verder

De nieuwe Audi A8

Wij beloven u altijd een voorsprong op technisch vlak, maar nog nooit eerder pakten wij zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Wij introduceren een nieuwe designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad. Met de nieuwe Audi A8 is de toekomst in het topsegment gearriveerd.

A8

Een ontmoeting met wederzijds respect
Een chique uitstraling. Exclusiviteit met een sportieve ondertoon. De Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem – letterlijk en figuurlijk. De visuele nadruk op alle vier de wielen is een subtiele verwijzing naar de quattro-aandrijving.
 
Geen gram te veel
Als het op gewichtsverlaging aankomt, is de Audi A8 de benchmark. De Space Frame-constructie is de lichtste carrosserie in dit marktsegment. Ook de stevigheid is top, met een positieve uitwerking op stuurgedrag en rijcomfort.
 
Audi introduceert opladen met inductie
Thuis de auto neerzetten en die dan automatisch van nieuwe energie voorzien. Dat kan met de oplaadplaat die draadloos kilowatts toevoegt aan uw A8. Geen gedoe met stekkers en kabels. Gemak dient de mens. En altijd een volle accu.
 
Moeiteloos delegeren met de nieuwe, slimme rijassistentiesystemen
Zelf doen waar u goed in bent, delegeren waar dit meerwaarde biedt. Daarom zijn er geavanceerde technologieën die autorijden nog comfortabeler en veiliger maken.

Audi Centrum Breda

Interesse in de nieuwe A8?

Vanaf begin februari is de nieuwe A8 te bewonderen in de showroom. Uiteraard kunnen wij u er nu al alles over vertellen en alvast uw droomauto samenstellen. Neem direct contact met ons op via 088-6077777 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Hoe mogen wij contact met u opnemen?